Wat doet WeddingRoyal

Wat kun je verwachten

Om te beginnen is een goed en duidelijk voorgesprek een must. Hieruit kunnen we exact herleiden wat jullie wensen precies zijn. Ook hebben wij uiteraard suggesties die het eind resultaat nog mooier maken. De besproken informatie zal vervolgens uitgewerkt worden en per e-mail naar jullie toe verzonden worden.

Standaard komt er altijd één cameraman die uitgerust is met twee HD camera’s. Één camera wordt gebruikt om mee rond te lopen en de andere camera wordt gebruikt om vanaf een vastpunt in de ruimte een totaal shot neer te zetten.

Geluidsopname

Het is van groot belang dat al het geluid van bijvoorbeeld de ambtenaar goed wordt opgenomen. Daarom neemt de cameraman ook altijd aparte audio opname apparatuur mee. Per situatie wordt er bekeken wat precies de beste manier van aanpak is. Dit kan zijn met behulp van richtmicrofoons een dasspeld of een een uitstekende stereo microfoon.

Eindresultaat

Het eindresultaat is een Dual Layer DVD met een fraaie hoes. Onderstaand de inhoud van de DVD.

  • Trailer
  • Film compilatie van de dag (de bewerkte film)
  • Ceremonie
  • Foto presentatie (indien aangeleverd)

Prijzen

De prijzen zijn op aanvraag, dus neem contact met ons op.

Foto & Video

Het is ook mogelijk om een foto- & videograaf in te huren. Zo weet je zeker dat je het beste resultaat voor de beste prijs krijgt. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Maatwerk

Hebben jullie speciale wensen? Geen probleem! Neem contact op door op de onderstaande knop te klikken.